VIDEO. Sven De Leijer: “Annelies Van Herck zat plots in pyjama naast mij”

Foto: VIER

Vanavond zetelt Sven De Leijer in de jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. En hij heeft meteen een leuke anekdote met Annelies Van Herck in huis…

Zes afleveringen hield Rani De Coninck het vol in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De 48-jarige televisiepresentatrice wordt vanavond vervangen door Pieter De Crem. En ook Sven Gatz en Annelies Van Herck zijn weer van de partij.

Pyjama

Over die laatste herinnert jurylid Sven De Leijer zich nog een opvallende avond met het 43-jargie nieuwsanker. “Ik was ooit met haar man, Michaël Van Droogenbroeck, iets gaan eten. We zijn daarna nog iets gaan drinken bij hen thuis. De volgende scène is dat ik in de zetel zit naast Annelies Van Herck, die ik tot dan enkel kende van ‘Het Journaal’, maar zij zit daar in haar pyjama. Ik heb haar beloofd dat we dat nooit op televisie gaan zeggen, dus we zwijgen daarover”, vertelt hij.

Met de twee andere kandidaten, Pieter De Crem en Sven Gatz, heeft De Leijer overigens ook al avonturen beleefd. Zo ging hij op buitenlandse missie met Pieter en vierde hij vorig jaar Kerstmis met Sven.

‘De Slimste Mens ter Wereld’ is van maandag tot donderdag te bekijken om 21.40u op VIER.