Justin Bieber bevestigt huwelijk op Instagram

Dat Justin Bieber en Hailey Baldwin getrouwd zijn, is al langer bekend. Nu heeft de zanger het nieuws ook officieel bevestigd. "Ik heb mijn eerste Thanksgiving als getrouwde man en gastheer achter de rug", vertelt hij op Instagram.
door
tanne.somers
Leestijd 2 min.

Het is niet de eerste keer dat de 'What Do You Mean'-zanger zijn fans via Instagram op de hoogte houdt. Zo kondigde hij ook zijn verloving aan via een berichtje op sociale media. De zanger en zijn grote liefde, Hailey Baldwin, gaven elkaar in september het ja-woord. Het huwelijk ging door in het geheim, zonder media-aandacht of groot feest. Het paar werd echter samen aan de rechtbank gespot, waardoor het nieuws niet veel later bekend raakte.

Bescheiden bericht 

De Canadese zanger bevestigt zijn huwelijk voor het eerst via Instagram. "Ik heb mijn eerste Thanksgiving als getrouwde man en gastheer achter de rug", aldus Bieber. "Een relatie is soms een uitdaging en liefde maakt het je wel eens moeilijk, maar ik dank Jezus om me de juiste weg te tonen!" Opvallend is dat de foto van de Instagrampost bijzonder bescheiden is. Geen grandioos Thanksgiving-diner of een pareltje van zijn kersverse echtgenote, maar een besneeuwd bos dat eender waar kan zijn. "Elke dag is een leerproces. Ik probeer geduldig, vriendelijk en onzelfzuchtig te zijn, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Gelukkig staat God me bij", besluit Bieber.