Tips & trends: 3 x Antwerpen

Antwerpen
Foto MOZAIC

In Antwerpen schieten nieuwe eetadresjes, bars en winkels als paddenstoelen uit de grond. Kortom, de perfecte stad voor een stevige portie verwennerij.

Janne Vandevelde

MOZAIC, dining with a twist

In het statige gebouw waar voorheen La Riva was gevestigd opende MOZAIC gisteren de deuren. De evenementenlocatie in de buurt van het MAS dankt haar naam aan de indrukwekkende terrazzovloer en zal op donderdag- en vrijdagavond open zijn voor het grote publiek. Op die dagen kan je smullen van een driegangenmenu, dat om de twee maanden door een andere chef verzorgd wordt. Yves Mattagne van Seagrill in Brussel bijt de spits af. Nadat het menu verteerd is, kan je in MOZAIC ook je beste dansbeentje voorzetten.

Londenstraat 52, 2000 Antwerpen
www.mozaic.be

Bouillonbar Caldo

Foto Instagram caldo_broth

Voor een kleine honger kan je sinds eind september terecht in bouillonbar Caldo. Ook al heeft bouillonsoep in België nog een stoffig imago, in hippe steden als Amsterdam en New York kunnen ze niet meer zonder. Caldo is gevestigd in PAKT, de hotspot voor bars en bedrijven naast het Groen Kwartier. Perfect om je op te warmen tijdens de koude winterdagen!

Regine Beerplein 1C, 2018 Antwerpen
www.caldo.be

Beautysalon Mo’na

Foto Mo’na

Bij Mo’na in Mechelen kon je al langer relaxen, maar sinds het voorjaar heeft het beautysalon ook een filiaal in centrum Antwerpen. Je vindt er alle verwennerij onder één dak: een kapperszaak, een beautysalon voor advies en visagie én een knappe spa. Handig, toch?

Wijngaardstraat 12, 2000 Antwerpen
www.mona.salon