Dries Mertens: “Ik sta niet helemaal achter Dancing With The Stars”

Dries Mertens
Foto Belga Image / B. Fahy

Kat Kerkhofs, echtgenote van Rode Duivel Dries Mertens, is de laatste tijd veel te zien op de Vlaamse televisie. Samen met haar zus Lyn heeft zij haar eigen programma ‘Tipsy’ op VIJF. Verder danst zij elke vrijdagavond de pannen van het dak in ‘Dancing With The Stars’. Al laat Mertens weten dat hij niet helemaal achter haar verschijning in het dansprogramma staat. 

De voetballer zegt dat hij geen problemen heeft met het feit dat zijn vrouw zoveel op televisie verschijnt. Toch vindt hij haar deelname aan ‘Dancing With The Stars’ minder. “‘Duivelse Vrouwen’ was helemaal haar ding”, zegt hij in een interview met Humo. “Maar ik stond niet helemaal achter ‘Dancing With The Stars’. Ze is geen danseres en ik vind niet dat mensen haar op die manier beter leren kennen.”

Relatieproblemen 

Vorig jaar kampte het koppel met relatieproblemen. De Rode Duivel zegt dat die zorgen vandaag volledig uitgeklaard zijn. “Elke relatie komt wel eens in woelig water terecht”, aldus Mertens. “Wij hebben dat samen opgelost, en daar ben ik blij om. Het toont aan hoe sterk wij als koppel zijn.”

Dancing With The Stars
Kat Kerkhofs in Dancing With The Stars. CPU / Y. Dirikx

Geen tijd 

Toch zou Kat’s deelname aan ‘Dancing With The Stars’ haar volledig opslorpen. “Er is geen tijd meer voor iets anders”, zegt Kat zelf. “s’ Avonds lig je in bed en heb je niet eens meer de fut om een boek te lezen. Je raakt extreem vermoeid.”