Aftellen naar kerst met adventskalender vol seksspeeltjes

Aftellen naar Kerst met adventskalender vol seksspeeltjes
Foto EasyToys

De aanloop naar Kerstmis is heel wat leuker met een adventskalender. Chocolade is een klassieker, maar tegenwoordig zijn er heel wat originelere vullingen te vinden. Het nieuwste hebbeding: een adventskalender gevuld met seksspeeltjes. 

Aftellen maar

Chocolade adventskalenders zijn, hoewel hemels lekker, zo ouderwets en niet bepaald goed voor je dieet. Ook exemplaren met kaas, prosecco of bier zijn niet weegschaalvriendelijk. Natuurlijk moet je daar tijdens de feestdagen niet te veel rekening mee houden, maar wat als je kon afvallen van een adventskalender? En dan niet door rondjes te gaan joggen.

24 dagen plezier

De adventskalender van EasyToys brengt redding. Elke dag mag je een nieuw vakje openmaken en schuilt er een spannende verrassing achter het deurtje. De kalender is dankzij het brede aanbod zowel geschikt voor hem als voor haar als voor koppels. Je ontdekt onder andere speeltjes, glijmiddel en lingerie. Wie denkt dat zo’n adventskalender alleen voor ervaringsdeskundigen is, heeft het volgens EasyToys mis. De set is immers “leuk, laagdrempelig en perfect voor stellen”. Laat het aftellen maar beginnen!