VIDEO. Dit vindt boer Jeroen het mooist aan lichaam nieuwe liefde Kimberly

VIER

De grootste verrassing in ‘Boer zkt Vrouw’ was het verhaal van Jeroen en Severien. Hoewel Jeroen van in het begin voluit voor haar ging, werd het toch niets en kwam er een buitenstaander in het spel: Kimberly. En ze kennen elkaar al door en door, zo blijkt.

Het heeft niet mogen zijn voor Severien. Hoe graag ze ook wou, boer Jeroen (29) wees haar dan toch af toen ze enkele weken na de opnames terug naar de boerderij in Duitsland kwam.

Nieuwe liefde

Een tijdje later werd hij door ene Kimberly aangesproken op Facebook. “Kimberly had mij op televisie gezien. Haar tante schreef haar destijds in, maar ze kon niet naar de opnames komen omdat ze examens had. Na afloop heeft ze mij toch geschreven via Facebook”, vertelt hij in Dag Allemaal.

De twee hebben elkaar op korte tijd al goed leren kennen, zo blijkt uit onderstaande beelden waarin ze enkele vragen over elkaar moeten beantwoorden. Wat ze graag eten en drinken, waar Jeroen zijn handdoek legt na het douchen, en wat ze gemeenschappelijk hebben. Maar ook wat ze het mooist vinden aan elkaar…