Zijn Jaden Smith en Tyler The Creator een koppel?

Jaden Smith plaatste maandag een opmerkelijke tweet. De zoon van Will Smith lijkt daarin te zeggen dat hij samen is met Tyler The Creator. Zondag had Jaden hetzelfde al laten uitschijnen tijdens een optreden.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

"Tyler is mijn motherfucking vriendje"

Tijdens een optreden in California deed Jaden een uitspraak die door enkele fans werd opgenomen. "Ik wil jullie iets vertellen. Tyler wil het niet zeggen, maar Tyler is mijn motherfucking vriendje! En dat is hij al heel mijn leven!" Tyler The Creator was zelf ook bij het optreden aanwezig, maar leek te zeggen dat het om een grap ging.

Tweet

Na het optreden plaatste Jaden een tweet die doet vermoeden dat Smith en The Creator een stel zijn. "Ja Tyler, ik heb het aan iedereen verteld en nu kan je het niet meer ontkennen." In zijn reactie laat Tyler ook daar in het midden of het al dan niet om een grap gaat.

Uit de kast?

Tegelijk lijkt Jaden Smith dus ook officieel uit de kast te komen. Hij had eerder een relatie met het model Sarah Snyder, maar de afgelopen tijd deed hij steeds vaker uitspraken waaruit zou kunnen blijken dat hij 'genderqueer' is. Ook over Tyler The Creator deed al uitschijnen homoseksueel te zijn.