Eerste foto van zoontje Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’

Instagram / @vtm.be

Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen, één van de koppels uit het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’, zijn de trotse ouders geworden van een zoontje, Xander. Vandaag toonden ze de allereerste foto van hun kleine spruit.

Xander werd vrijdag geboren, is 50cm groot en weegt 3,520kg. De ouders Evelien en Nicolas – die vorig jaar in het huwelijksbootje stapten – hebben erg lang uitgekeken naar dit moment. “We zijn zo gelukkig! Xander is een heel rustige, brave baby. Naar het schijnt lijkt hij vooral op Evelien”, vertelt Nicolas aan Het Laatste Nieuws.

Vermoeiend

De bevalling is vlot verlopen, al koste het heel wat energie voor de kersverse mama. “De bevalling moest ingeleid worden omdat de baby niet wilde komen, maar uiteindelijk is alles vlot verlopen. Alleen hebben we de afgelopen uren amper geslapen. Het was erg vermoeiend en pijnlijk voor Evelien. Ze is momenteel nog aan het herstellen. Maar het belangrijkste is dat Xander gezond is! Ik heb al luiers ververst, maar het moet nog tot mij doordringen dat het mijn kind is”, klinkt het nog.