Heidi Klum gaat naakt voor bekende fotograaf

Dat Heidi Klum een engel is, wisten we al langer dan vandaag. Maar nu is het helemaal officieel, want ze pronkt in het exclusieve ‘Angels'-fotoboek van topfotograaf Russell James.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Dertien jaar lang – van 1997 tot 2010 – was Heidi Klum model voor het bekendste lingeriemerk ter wereld, Victoria's Secret. De laatste jaren houdt de 45-jarige mama van vier kinderen zich vooral bezig met televisieshows. Zo zetelt ze al jarenlang in de jury van 'America's Got Talent' en presenteerde ze kijkcijferkanonnen zoals 'Germany's Next Topmodel' en 'Project Runway'.

Artistiek

Maar het ‘Victoria's Secret'-engeltje in haar is er altijd gebleven. Onlangs poseerde de Duitse schoonheid voor het gerespecteerde ‘Angels'-fotoboek van de Australische fotograaf Russell James, niet toevallig dé man die twintig jaar lang mocht shooten voor het gerenommeerde lingeriemerk.

Op haar Instagram lichtte ze alvast een tipje van de sluier op. “Pround to be in your new limited-edition collectors' book, Russell James”, titelde ze de artistieke, zwart-witte naaktfoto. Tom Kaulitz mag zich een gelukkig man noemen. De 29-jarige gitarist van de Duitse band Tokio Hotel heeft immers al een half jaar een relatie met Klum.