Champions League basket (m) - Antwerp lijdt 76-85 nederlaag tegen Bamberg

Op de vijfde speeldag in groep C van de Champions League heeft Antwerp dinsdag een 76-85 nederlaag geleden tegen het Duitse Bamberg. Bij de rust stonden de Giants 40-51 in het krijt. Bamberg besliste de partij in het eerste kwart: 15-30. Na het derde kwart was Antwerp tot 57-64 teruggekomen en na tweeënhalve minuut in het slotkwart was het 64-64 gelijk. Antwerp klampte aan tot 76-78 op één minuut van het einde, maar op voorsprong kwam het nooit. Met 30 punten en 7 rebounds was de Serviër Stevan Jelovac de architect van de Duitse zege. Bij Antwerp was Ismael Bako met 25 punten het best bij schot en liet Paris Lee zich met 16 punten en 11 assists eveneens opmerken.

Na twee zeges en drie nederlagen is Antwerp vijfde in zijn groep. de top vier gaat door naar de play-offs. De vijfde en zesde worden opgevist in de FIBA Europe Cup.