Toerist klaagt over ‘douche’ in Vietnam, maar het is helaas iets anders

Facebook / Hamish Carruthers

Een Britse man heeft zich onsterfelijk belachelijk gemaakt met een gênante Facebookpost over een zogezegde douche. Al snel werd duidelijk wat het eigenlijk écht was.

Hamish Carruthers zal zich zijn trip naar Hanoi nog lang herinneren. En het Internet ook. Na een week in de hoofdstad van Vietnam vroeg hij zich openlijk af waarom de douchekop zo laag hangt en waarom je op het knopje moet blijven duwen om lopend water te hebben. “Vietnamezen zijn toch niet zó klein”, klonk het in zijn klacht op de Facebookpagina Hanoi Massive Community.

Spot drijven

Op de foto zien we Hamish voorovergebogen boven het toilet met een sproeikopje dat inderdaad op een kleine douchekop lijkt. Alleen had hij de link met het toilet ook zelf kunnen maken.

Al snel stroomden de schaterlachende commentaren binnen. “Stevige tandenborstel heb je daar vast”, en “Omdat het niet de bedoeling is dat je je ermee doucht. Je gebruikt het om je mond te spoelen nadat je je tanden hebt gepoetst”, staken de leden van de groep de draak met hem. Hopelijk was het gewoon een hele goeie grap van Hamish, al zullen we dat nooit met zekerheid weten.

Facebook / Hamish Carruthers