Eerste onderwaterhotel ter wereld geopend

Eerste onderwaterhotel ter wereld geopend
Foto Conrad Maldives Rangali Island

Wilde jij altijd al onderwater slapen? Dan is daar nu de kans voor. The Conrad Maldives Rangali Island Luxury Resorts heeft het eerste onderwaterhotel ter wereld geopend.

Het resort is meer dan alleen een kamer of een suite. Het is een hele villa met twee verdiepingen die 16 meter diep in de Indische Oceaan ligt. De naam van het verblijf is Muraka, wat ‘koraal’ betekent in de lokale taal van de Maldiven, Dhivehi.

ButlersHet verblijf heeft ook een privégym, een bar, een infinity pool, butlers, een bubbelbad met oceaanzicht en (het belangrijkste): een onderwaterslaapkamer met zicht op de zee als je in je bedje ligt.

Persoonlijke chefkok

Er hangt wel een prijskaartje aan een verblijf in het hotel. Je moet maar liefst 50.000 dollar per nacht ophoesten. Bovendien kan je het hotel niet boeken voor één nacht. Je moet er minimaal vier nachten verblijven. Dan krijg je er wel een persoonlijke chefkok bij die al je maaltijden klaarmaakt en je kan ook nog eens gebruik maken van een privéboot. Daarnaast krijg je ook automatisch de Hilton Diamond status.