LeBron James gaat met Lakers onderuit tegen Toronto

door
Belga
Leestijd 1 min.

De Los Angeles Lakers hebben gisterenavond hun zesde nederlaag in tien competitiewedstrijden geleden. Voor eigen publiek gingen ze in het Staples Center met 107-121 onderuit tegen Toronto. LeBron James speelde een onopvallende wedstrijd en bleef steken op 18 punten en 6 assists. De Raptors moesten het doen zonder de geblesseerde sterkhouder Kawhi Leonard, out met een voetblessure, maar dat deerde de koploper in de Eastern Conference niet. Na het eerste kwart hadden de bezoekers al een beslissende kloof van 31 punten geslagen. Serge Ibaka schitterde bij Toronto met 34 punten, een persoonlijk record, en 10 rebounds.

"Ze hebben vandaag gespeeld als de beste ploeg in de Eastern Conference. Ze kwamen op het veld en deelden ons meteen een klap uit. Dan weet je dat het moeilijk wordt om opnieuw in de wedstrijd te geraken", reageerde LeBron James.

Voor Toronto was het de negende overwinning in tien wedstrijden. Alleen kampioen Golden State doet in de Western Conference even goed.

Milwaukee blijft, met acht zeges in negen partijen, wel in het spoor van de Raptors. Giannis Antetokounmpo leidde de Bucks met een triple double (26 punten, 15 rebounds, 11 assists) naar een 144-109 overwinning tegen Sacramento.

Bron: Belga