Amerikaans koppel gaat viraal met spectaculaire openingsdans

De Amerikanen Noah Aberlin en PJ Simmons hebben hun gasten tijdens hun huwelijksfeest met een spetterende openingsdans verrast. Ze trainden er zeven weken aan één stuk voor.

De twee gaven elkaar op zeven oktober het ja-woord in Coxsackie in New York. Aberlin en Simmons begonnen zeer ingetogen aan hun openingsdans, tot de muziek opeens stopte. Daardoor was iedereen een beetje van slag. Maar het pasgetrouwde koppel en de DJ speelden onder één hoedje want die laatste zette plots ‘Conga’ van Gloria Estefan op. Vanaf dat moment waren Aberlin en Simmons niet meer te houden. Hun dansroutine eindigde met een spectaculaire lift, geïnspireerd op de legendarische scène uit de film ‘Dirty Dancing’.

‘Grapje’Het filmpje ging meteen viraal. Het koppel reageert erg aangedaan op de aandacht die ze kregen: “We zijn erg ontroerd dat ons ‘grapje’ zoveel aandacht krijgt”, zegt de 51-jarige Simmons in de Amerikaanse media. “Alle reacties op sociale media zijn hartverwarmend en we vinden het fijn dat onze dans zoveel mensen blij maakt!”