IN BEELD. Op deze wc’s blijf je liever niet te lang zitten

IN BEELD. Op deze wc's blijf je liever niet te lang zitten
Foto Unsplash

Een wc-bezoek is niet alleen noodzakelijk, het kan ook ontspannend zijn. Je hebt rustig even de tijd om een kruiswoordraadsel te maken, een boek te lezen of een spelletje te spelen. Filmmaker Phil Wilson laat wc’s zien waar je liever niet blijft treuzelen.

Vrijetijdsplasjes

Het zal je maar overkomen: je haast je naar het kleinste kamertje en ziet een bebloed spoor in de sneeuw. Of je wordt gefilmd tijdens je intieme moment. Phil Wilson spendeert zijn vrije tijd aan het in beeld brengen van de meest angstaanjagende wc’s. “Ik ga op zoek naar twee dingen; feitelijke intimidatie, zoals iets verontrustends dat je niet meteen met een toilet zou associëren. Of gewoon iets grappigs, wat tegenwoordig het grootste deel van de content uitmaakt.”

Toiletten met een dreigend aura

In mei startte Wilson met zijn Facebookpagina, waar vervolgens nog een Twitter- en Instagramaccount bijkwamen. Hoewel hij aanvankelijk degene was die op zoek ging naar de engste wc’s, zenden zijn volgers nu ook zelf foto’s in. Sommige van deze toiletten zouden wij alvast mijden als de pest!