VIDEO. Glitch in ‘Red Dead Redemption 2’ laat alles in vlammen opgaan

Het overkomt de besten, dus ook het gigantisch populaire spel ‘Red Dead Redemption 2’ bevat fouten. Eentje daarvan is wel héél erg opvallend.

Aan de hyperpopulariteit van ‘Red Dead Redemption 2’ hoef je niet meer te twijfelen. Het prachtige action-adventurespel van Rockstar Games verkocht in het openingsweekend maar liefst voor 725 miljoen dollar aan exemplaren. Dat is bijna een record, want enkel Grand Theft Auto 5 deed beter, met één miljard aan verkochte exemplaren in de eerste drie dagen.

In vuur en vlam

Nu zoveel mensen het spel al gespeeld hebben, kan het bijna niet anders dan dat er geestige ontdekkingen gedaan worden. Vlakbij het dorpje Rhodes ligt een mysterieus weggetje. Al wat er passeert, gaat in vlammen op. Paarden, mensen, koetsen… Alles moet eraan geloven, hoewel er geen logische verklaring voor is. Het gaat dus om een zogenaamde glitch.

Rockstar Games is al op de hoogte van het grappige schouwspel, dus de kans is groot dat het probleem bij de volgende patch opgelost zal zijn. Toch nog maar even testen dan…