Vleeskleurige leggings: nooit een goed idee !

(c) Facebook

We hebben allemaal wel eens een vestimentaire miskleun gedragen, maar zo erg als bij een Amerikaanse vrouw was het waarschijnlijk niet. Zij droeg namelijk een vleeskleurige legging die de optische illusie van een blote kont gaf. 

Een foto die stiekem werd genomen van een shoppende vrouw heeft om twijfelachtige redenen de aandacht getrokken. Het beeld toont een dame in een supermarktgang, met een meisje – waarschijnlijk haar dochter – in de winkelkar. De vrouw lijkt normaal gekleed, tot je je oog laat zakken naar haar heupen. Op het eerste zicht lijkt het of de vrouw geen broek noch onderbroek aan heeft.Wanneer je je blik dan nog wat verder over haar goddelijke lichaam laat afglijden en haar voeten bereikt, wordt duidelijk wat er aan de hand is. Ze heeft wel degelijk een broek aan, maar die heeft een zodanige vleeskleur dat dit een, op z’n zachtst gezegd, onfortuinlijke optische illusie creëert.

Geen nieuwe foto

De foto, genomen in een Amerikaanse supermarkt, is al enkele jaren oud, en heeft reeds een paar keer de ronde gemaakt op het wereldwijde net. Nadat het midden oktober nogmaals op Facebook werd gepost, is het opnieuw viraal gegaan. De foto werd al meer dan 60.000 keer gedeeld in enkele weken tijd.

Een opmerkzame Facebookgebruiker wees er ook fijntjes op dat het meisje in de trolley op z’n minst 175 maanden oud moet zijn. En wanneer je nogmaals naar de foto kijkt, lijkt ze inderdaad net iets te oud om nog in de winkelkar te zitten.