Internet is in de ban van dit huis in doodlopende straat

Instagram / @zekedrone

Er wordt op Reddit heel wat gespeculeerd over een mysterieus huis dat gelegen is aan het einde van een doodlopende straat en volledig omgeven is door water. Als we enkele buurtbewoners mogen geloven, is de realiteit net iets minder mooi dan wat je zou verwachten.

“Dat is mijn droomhuis”, “Dat moet miljoenen kosten”, “Heerlijk, volledig afgelegen en vlakbij het strand”, zijn maar enkele comments die dromende Reddit-gebruikers neerschrijven. De foto werd gemaakt door dronefotograaf Martin Sanchez. “Your own private peninsula”, titelde hij de foto die hij geschoten heeft met een MAVIC 2 PRO.

Pomphuis

De locatie in New Jersey is ontegensprekelijk prachtig, maar het droomhuis blijkt geen droomhuis te zijn. Buurtbewoner en Reddit-gebruiker KeithSkud beweert dat het gebied afgesloten terrein is van de overheid. Hij glipte er vroeger weleens binnen om er met zijn vrienden te gaan zwemmen.

Volgens KeithSkud is het huis een pomphuis met een waterreservoir en maakt het deel uit van de lokale waterwerken. Je kan het huis en de omgeving bekijken op Google Maps via DEZE LINK.