Disney wil dat ‘Deadpool’-team nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’ maakt

Disney wil dat 'Deadpool'-team nieuwe 'Pirates of the Caribbean' maakt
Foto outnow.ch

De kans bestaat dat er binnenkort een nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’-film gemaakt zal worden. De filmmaatschappij praat daarover met de schrijvers van de actiefilm ‘Deadpool’. Het is nog onduidelijk of in de reboot ook Johnny Depp te zien zal zijn.

Disney denkt concreet na over een reboot van de succesvolle filmreeks ‘Pirates of the Caribbean’. Daarvoor praat de filmstudio met Rhett Reese en Paul Wernick, die samen voor het scenario tekenden van de populaire ‘Deadpool’-films. Ook ‘Zombieland’ staat op hun naam, net zoals ‘6 Underground’, de actieprent die Michael Bay verfilmt voor Netflix met Ryan Reynolds in de hoofdrol.

Een aantal aspecten van het project staan al vast, maar veel is nog onduidelijk. Zo is het wel al bekend dat Jerry Bruckheimer opnieuw de producent zal zijn, net zoals bij de vorige films over de stuntelige piraten. Maar het is nog niet duidelijk of Johhny Depp weer in de huid van kapitein Jack Sparrow zal kruipen. Het is niet onlogisch dat Disney er over nadenkt om de reeks nieuw leven in te blazen, want de eerste vijf films brachten bijna 4 miljard euro op.