VIDEO. Chris Hemsworth geeft lift in stijl

AFP / J. Brown

Je ouders hebben je waarschijnlijk ooit aangeraden om nooit te liften. Nadat je de volgende Instagrampost van acteur Chris Hemsworth ziet, zal je beginnen twijfelen aan hun advies.

Een liftende muzikant in Australië kreeg dit weekend hulp van de bekendste der Hemsworth-broers. De jongen werd door de Thor-acteur niet zomaar een lift aangeboden, hij werd per helikopter naar zijn plaats van bestemming gebracht.
Chris en z’n personal trainer Luke Zocchi waren met de auto onderweg naar de helikopter toen ze de lifter langs de weg zagen die net als zij naar de populaire surfbestemming Byron Bay wilde. “We geven ’m wel een lift”, vertellen ze in het filmpje dat Chris zondag op Instagram plaatste. “Hij weet alleen niet dat we de helikopter nemen”.

Nadat ze reizende muzikant, genaamd Scott Hildebrand, hebben afgezet, grapt Chris tegen hem: “Oké Scotty, de droom is voorbij, terug naar het gewone liftleven.” De acteur schrijft bij het clipje: “We hebben een lifter opgepikt. Het was geen seriemoordenaar, daar waren we heel blij mee.”