VIDEO. Aapjes hebben seks op schoot toeriste

Na de terugtrekking van Trump uit een nucleair akkoord, alweer wereldschokkend nieuws. Twee apen in Bali vonden er in al hun geilheid namelijk niets beter op dan van jetje te geven op de schoot van een gechoqueerde toeriste.

In de bovenstaande video ziet u het moment waarop een vrouwelijk java-aap in Bali op de schoot van een toeriste gaat zitten. Haar vrienden grepen meteen naar hun camera om het moment vast te leggen, wanneer de situatie snel escaleerde.

Een mannetjesaap die passeerde kroop gauw bij het vrouwtje en besloot dat het wel een geschikt moment was om snel even te copuleren. De toeriste bekeek het hele gebeuren met een getormenteerde expressie terwijl haar vrienden luidop lachten.

Eind goed, al goed?

In de lokale tradities en geloven zijn de 700 apen die in het 14 hectare grote Sangeh Monkey Forest leven, heilig – ongeacht wat ze doen. Gelukkig kwam een gids haar te hulp door wat eten naar de apen te gooien, wat het mannetje afleidde en hem deed springen. Hoewel het romantische moment van de makaak bruusk werd onderbroken zonder vervulling van de liefdesdaad, zag de toeriste er toch zeer opgelucht uit.