Hoezo, een carrière en gezin gaan niet samen?

Wél met de juiste technologie! Caroline Degeyter is het brein achter modemerk CDKN. Als zelfstandige en moeder van 3 kinderen in een nieuw samengesteld gezin, is een 9-to-5-ritme niet meteen aan de orde. Ontdek hoe zij werk en privé moeiteloos in elkaar laat vloeien.
door
marketing
Leestijd 1 min.

Jouw gezin, altijd dichtbij

Of je nu thuis bent of ver weg, je kinderen heb je altijd dicht bij jou. Met de S Pen, die ook dienst doet als afstandsbediening, neem je makkelijk foto's met je Galaxy Note9. Bye, bye selfie-arm!

Creativiteit op kruissnelheid

Met de Samsung Note9 wissel je makkelijk en snel inspiratie uit met anderen. Zo heeft Caroline haar smartphone steeds bij de hand. Ontwerpen die ze krijgt toegestuurd, opent ze meteen op haar smartphone. Het scherm is dan ook groot en scherp genoeg om elk detail van de kleding of accessoires te bekijken. Met de S Pen duidt ze handig dingen aan die moeten worden aangepast.

Maak multitasken makkelijk

Tip: Beschouw je smartphone als jouw eigen personal assistant. Technologie maakt je leven makkelijker en helpt je je tijd efficiënt te benutten. Zo geniet je meer van je vrijgekomen tijd met je gezin, familie en vrienden. Jezelf 100% inzetten voor je zaak, en tegelijkertijd 200% genieten van je kinderen, wordt zo heel wat eenvoudiger.