Een nieuw smaakje om te stoppen met roken !

Nicorette
Metro & Farmaline

We doen er goed aan om alle voordelen van stoppen met roken als een soort mantra in ons hoofd te herhalen, maar het is niet altijd gemakkelijk om de theorie in praktijk om te zetten! Ben jij een roker of ken je iemand die wil stoppen? Laat hem dan weten dat hij er niet alleen voor staat: nicotinevervangers helpen je om te stoppen.

Waarom is stoppen met roken zo geweldig? Je krijgt al heel snel veel én permanente voordelen in ruil:

  • Na 20 minuten: Je bloeddruk en hartritme worden weer normaal.
  • Na 24 uur: Alle sporen van koolmonoxide zijn uit je lichaam verdwenen en je longen worden weer schoon.
  • Dag 2: Je smaak- en reukzin worden beter.
  • Dag 3: De stollingsfactoren van je bloed worden weer normaal. Je ademt gemakkelijker en hebt meer energie.

Hoe nicotinevervangers werken

Nicotinevervangers bevatten nicotine voor therapeutisch gebruik. Ze zorgen er alvast voor dat je niet langer alle andere giftige stoffen inhaleert die bij het roken vrijkomen. Omdat ze nog steeds nicotine bevatten, kunnen ze je helpen om de ontwenningsverschijnselen te verminderen.

Nicotinevervangers geven je een grotere kans op succes dan wanneer je puur op wilskracht probeert te stoppen met roken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en het is bovendien belangrijk dat je een nicotinevervanger kiest die past bij jouw persoonlijke levensstijl.

De nieuwste nicotinevervanger van Nicorette is de Fruit & Mint mondspray. Nicorette® Fruit & Mint mondspray verlicht de ontwenningsverschijnselen van nicotine die je krijgt als je stopt met roken, waaronder het verlangen naar een sigaret.

Wanneer je lichaam plotseling geen nicotine meer uit tabak ontvangt, zal je waarschijnlijk te maken krijgen met verschillende onaangename gevoelens die ook ontwenningsverschijnselen worden genoemd.

Door Nicorette® Fruit & Mint mondspray te gebruiken, kan je deze onaangename gevoelens en het verlangen naar een sigaret voorkomen of verminderen, omdat je tijdens een korte periode je lichaam van een kleine hoeveelheid nicotine blijft voorzien. Dit middel bevat geen teer, koolstofmonoxide of andere schadelijke stoffen die wel in sigarettenrook voorkomen.

Met het geluk aan je zijde

Wist je dat combinatietherapie je kans op stoppen verhoogt? Gebruik een pleister in combinatie met een mondspray, kauwgom, zuigtablet of inhaler.

De discrete pleister onderdrukt voortdurend je nicotinebehoefte. De mondspray, kauwgom, zuigtablet of inhaler heeft een snelle werking en stilt je verlangen naar een sigaret op moeilijke momenten.

Met Nicorette maximaliseer je jouw kans om te stoppen en hangt er geen vuiltje meer in de lucht.