Mezdi van Temptation Island in ziekenhuis na motorongeluk

SBS
Mezdi Al Shekhly, deelnemer aan het laatste seizoen van Temptation Island, is maandagmiddag in het ziekenhuis beland na een heftig motorongeluk in Heerenveen. Hij is buiten levensgevaar. 
Op een druk kruispunt botste hij op een auto waarna hij de lucht in werd geslingerd. Omstanders hebben gemeld dat Al Shekhly in de sloot terechtkwam terwijl zijn motor enkele meters verderop in de bosjes belandde. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter die hem naar het ziekenhuis bracht. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.
Credits: Van Oost Media

Mezdi’s ex-vriendin Daniëlle, wiens relatie met Mezdi op de klippen liep na de deelname aan de realityserie, liet aan Shownieuws weten dat haar ex-vriend geopereerd werd en dat hij buiten levensgevaar is. Alles zou nu in orde zijn. Er wacht Mezdi wel nog een lange revalidatie.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

hit the gas, boosting my adrenaline

Une publication partagée par Mezdi (@mezdi) le

Van de 21-jarige Mezdi uit Heerenveen is bekend dat hij tijdens een motorrit al eens graag gas geeft. In april van dit jaar werd zijn rijbewijs afgepakt nadat hij te hard reed. Ook werd de Nederlander, nadat hij zo slim was filmpjes van zijn roekeloze gedrag op Instagram te delen, opgedragen een verkeerscursus te volgen. Volgens zijn manager had hij inmiddels zijn rijbewijs „al een maand of drie, vier terug”.