BENE-League handbal - Wezet alleen op kop

Wezet is de nieuwe leider in de BeNeleague. De Luikse club klopte op de vijfde speeldag rode lantaarn Quintus met duidelijke 37-26-cijfers. Wezet heeft in het klassement twee punten voorsprong op Bocholt, dat dinsdag nog aan de bak moet in en tegen Aalsmeer. Tongeren miste de kans om zijn wagonnetje bij de leider aan te haken. De Limburgers begonnen slap in Volendam en keken al snel tegen een achterstand van zes doelpunten aan. Tongeren was wel op dreef in het tweede kwartier en bij 16-15 aan de rust was niets beslist. In de tweede helft nam Tongeren even de leiding, maar in de slotfase was het toch weer Volendam dat het laken naar zich toe trok, 28-27.

Sasja-Bevo was een duel uit de kelderverdieping van de BeNeleague. Het waren de Nederlanders die met 25-34 wonnen. Voor Bevo meteen de eerste zege van het seizoen