“Ik zal sterker terugkomen”

Ik zal sterker terugkomen

Ivan Leko heeft kort gereageerd op de feiten van de afgelopen dagen. “Ik ben echt geschokt en het is een belevenis die niemand ooit mag doormaken”, vertelde de trainer van Club Brugge. Kort na de training kwam Ivan Leko plots terug uit het Jan Breydelstadion, waarna hij de pers kort te woord stond. “Jullie hadden me hier vandaag niet verwacht? Ik schrik daarvan. Heel mijn leven al loop ik met mijn hoofd omhoog. Ik ben ook volledig toegewijd aan deze club waarvoor ik me volledig inzet. Dit is mijn plaats.”

De 40-jarige Kroaat kwam kort terug op zijn arrestatie. “Ik was echt geschokt. Het was vooral moeilijk voor mijn vrienden en familie. Dit is een belevenis die niemand ooit mag doormaken. Maar ik heb altijd een doel gehad en ken mijn prioriteiten en kan hier met rechte rug staan.”

“Of dit mijn imago besmeurd heeft? Ik heb er nog geen besef van. Ik ken ook de omvang niet van de schade. Ik heb twee dagen binnen gezeten. Maar ik zal alleszins terugvechten. Het is een verplichting aan mezelf om hier sterker en beter uit te komen. Ik heb dit alles niet verdiend. Ik weet dat dit moeilijk was, niet enkel voor mijn familie en vrienden, maar ook voor de supporters en de club”, zei hij. Leko wou niet ingaan op de vraag of hij een klacht zal indienen tegen het gerecht.

bron: Belga