Vriendschappelijke voetbalinterlands - Malinovskyi zorgt ervoor dat Italië alweer niet kan winnen

Italië en Oekraïne hebben woensdagavond in een oefeninterland als voorbereiding op de Nations League 1-1 gelijkgespeeld. Federico Bernardeschi opende voor de thuisploeg in de 55e minuut de score, vijf minuten later zorgde Genk-middenvelder Ruslan Malinovskyi reeds voor de gelijkmaker. Daar bleef het ook bij in Genua, in een wedstrijd die in het teken stond van de ramp met de ingestorte verkeersbrug. Daarbij kwamen in augustus 43 mensen om het leven.

De Italianen wachten nu al vijf wedstrijden op een overwinning. Zondag spelen ze in groep 3 van de A-divisie van de Nations League in en tegen Polen. Beide landen staan met één punt achter hun naam. Portugal is leider in de groep met drie punten. Oekraïne zit in de B-divisie en daarin spelen ze tegen Tsjechië.