Moschino en H&M tonen eerste beelden van nieuwe collectie

Instagram /@itsjeremyscott

Fashionista’s kunnen al beginnen met aftellen. Over een maand ligt de nieuwe designercollab van Moschino en de Zweedse fashion-gigant H&M in de rekken. De twee modemerken hebben op Instagram nu een tipje van de sluier gelicht.

Na enkele succesvolle samenwerkingen met onder andere Karl Lagerfeld en Sonia Rykiel, is het dit jaar de beurt aan Jeremy Scott, de ontwerper van Moschino, om de kledinglijn van H&M een designtoets te geven. Zijn ontwerpen zijn vaak humoristisch en een tikje absurd. Hoe de stijl van Scott juist in de H&M-filosofie zou passen, was nog niet bekend. Maar een maand voor de lancering zijn er dan toch beelden gelost.

Sexy

De ontwerper heeft zich niet ingehouden bij het tekenen. De kleren bevatten veel goudtoetsen, leder en sexy accessoires. Ook voor de keuze van modellen ging hij ‘all the way’. Op de beelden zie je onder andere Stella Maxwell en Bella Hadid. Wie bij het zien van de foto’s onmiddellijk een ‘coup de foudre’ krijgt, zal nog even moeten wachten. De lancering is voorzien voor 8 november.