Katy Perry gaat voorlopig geen nieuwe muziek meer maken

Slecht nieuws voor de fans van Katy Perry. De zangeres heeft besloten een pauze in te lassen. "Ik heb tien jaar getoerd. Een nieuw album zit er dus niet in. Ik wil gewoon even rusten", dat vertelde ze in het schoenenblad Footwear News.
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Muziek zal Perry voorlopig niet maken, maar aan andere creatieve zijstapjes wil ze zich nog wel toewijden. Zo werd de popster recent geïnterviewd door Footwear News over haar nieuwe schoenencollectie. "Ik ga even rust nemen en mij meer focussen op mijn spirituele en emotionele kant."

Minder druk

Katy Perry zit al een tijdje in de muziekwereld en daardoor staat ze ook sterker in haar schoenen. "Ik laat me niet meer onder druk zetten. Ik hou van schrijven en muziek maken, maar ik hoef me niet meer te bewijzen en dat is een heel bevrijdend gevoel."

Ook in de liefde gaat het haar voor de wind. Zo vormt ze al een tijdje een koppel met acteur Orlando Bloom. "Ik word aangetrokken tot mensen die zich niet anders voordoen en me attent maken op mijn gebreken. Mijn familie is trots op mij, maar ze zullen me nooit als een wereldster behandelen."