Belgen in het buitenland - Nainggolan en Inter boeken gevleide overwinning bij SPAL

Internazionale heeft zondagavond de achtste speeldag in de Serie A afgesloten met een 1-2 zege bij SPAL. Radja Nainggolan stond de hele partij tussen de lijnen bij de Milanezen, die naar de derde plaats in de tussenstand klimmen. Voor SPAL was het de vijfde nederlaag in zes duels. Het team uit Ferrara staat veertiende. Icardi bracht de bezoekers na een kwartier op voorsprong met een rake kopbal. SPAL kreeg vier minuten later vanop de stip al de kans gelijk te maken, maar Antenucci trapte zijn elfmeter naast. Na rust kwam die gelijkmaker er toch toen Paloschi (72.) aan de tweede paal een voorzet van Fares binnentikte. Het slotakkoord was echter toch voor Inter. Opnieuw Icardi (78.) schoot de Nerazzurri naar een driepunter.

In de Griekse Super League speelden AEK Athene en Olympiakos zondag 1-1 gelijk in de topper van de zesde speeldag. Viktor Klonaridis stond aan de aftrap bij de thuisploeg, maar werd vroeg in de tweede helft naar de kant gehaald. De goals kwamen van Fortounis (59., 0-1) en Bakasetas (90., 1-1). In de tussenstand delen beide teams de derde plaats, op drie punten van leiders PAOK en Atromitos.