Proximus League - Beerschot Wilrijk pakt op de valreep de volle buit tegen Tubeke

Beerschot Wilrijk heeft zaterdagavond op de negende speeldag van de Proximus League een late 1-0 zege geboekt tegen Tubeke. Uitblinker Noubissi zorgde vier minuten voor tijd voor de verlossing. De Antwerpenaars (15 ptn) komen in de tussenstand in 1B naast KV Mechelen en Lommel op kop, Tubeke blijft onderaan hangen met zes punten. Beerschot Wilrijk was voor de pauze de best voetballende ploeg op het Kiel. Hoffer, Dom en vooral een bedrijvige Noubissi waren gevaarlijk voor de Ratten, maar scoren lukte niet.

Ook na rust bleef de thuisploeg dominant. Met aanvallend voetbal en veel druk vooruit probeerden ze het de bezoekers lastig te maken, maar die kraakten niet. Tot vier minuten voor tijd Noubissi de bal heerlijk voorbij Tubeke-doelman Defourny trapte, 1-0.

Eerder op de avond klopte SK Lommel Roeselare met 3-1. Vrijdagavond versloeg KV Mechelen OH Leuven met 3-0. Zondag is Union-Westerlo de afsluiter van speelronde in de Proximus League.