Haal de herfst in huis

Het einde van de indian summer is tegelijk ook het begin van het cocoon seizoen. Denk: warme chocolademelk, Netflix à volonté en eindeloos veel tijd om jezelf in de watten te leggen. Wij helpen je graag een handje.
door
Mare
Leestijd 2 min.

In geuren en kleuren

Geuren zijn nauw verbonden met herinneringen. Geurstokjes, geurverstuivers en geurkaarsen zijn dus het ultieme wapen voor al wie van zijn huis een thuis wil maken.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="855187,855190,855191"]

The perfume Genie, parfummachine, Rituals, 99 euro

Black Vanilla, Luchtverfrisser, Zara Home, 29,99 euro

Historic, Geurkaars, Casa, 3,99 euro

Herfsthuid

Wie lui in de zetel zit, kan zichzelf net zo goed ‘nuttig' bezighouden door – bijvoorbeeld – zijn huid eens lekker te verwennen. De Hydra Bomb Eye Tissue Masks van Garnier geven je huid een instant vochtinjectie en laten je wallen smelten als sneeuw voor de zon. Veganisten met een gevoelig gezicht kunnen dan weer terecht bij The Body Shop. Het nieuwe Instant Soothing Mask voedt en hydrateert je velletje als nooit tevoren. Mag het iets luxueuzer? Dan zijn de nieuwe Babor Grand Cru ampoules een optie. Ze bevatten rozenextracten en hebben als doel om die jeugdige uistraling zo lang mogelijk vast te houden.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="855184,855183,855181"]

 

Hydra Bomb, Eye Tissue Masks, Garnier, 2,49 euro

Instant Soothing Mask, The Body Shop, 20 euro

Grand Cru Ampoule Concentrates, Babor, 49, 90 euro

Knusse kussens

Het begrip ‘Netflix & Chill' is nog net iets leuker als er warme dekens en zachte kussens aan te pas komen. Een kleine selectie.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="855185,855182,855186"]

Kussenhoes van imitatiebont, H&M, 14,99 euro

Meradiso, Fleecedeken, Lidl, 9,99 euro

Palmboomkussen, Sissy Boy, 29,99 euro

Wanderlust in je living

Ben je verslingerd aan reisfoto's op Instagram? Leg die smartphone een avondje aan de kant en droom weg bij de hallucinante foto's in het boek ‘Wild Land' van reisfotografen Peter en Beverly Pickford. Vier jaar lang doorkruisten ze de zeven continenten op zoek naar de meest afgelegen plekjes, met dit fotoboek als resultaat.

Peter en Beverly Pickford, ‘Wild Land', Lannoo, 39,99 euro