In 3 stappen je mooiste vakantiefoto’s editen

‘Een goede reisfoto vertelt niet alleen hoe je reis er uit zag, maar ook hoe ze voelde,” legt fotografe Joshua D’hondt uit. “De kleurenpracht van de hemel bij zonsondergang: het brengt je zo terug naar die leuke avond op het strand!’ Bewerk je foto’s met deze tips op de Galaxy Tab S4 om die zalige herinneringen nóg meer tot leven te laten komen.

 

Speel met helderheid en contrast

Tijdens de zomer kan de belichting wel eens uit balans geraken. Speel met helderheid en contrast om je beelden sprekender te maken. Voeg een beetje contrast toe om de details nog meer tot hun recht te laten komen.

Houd het natuurlijk

Denk terug aan wat je zag toen je de foto nam: die speciale lichtinval, het blauw van de zee. Gebruik die herinneringen als basis voor het bewerken van je foto. Tools als verzadiging of highlighting gebruik je best heel subtiel: streef altijd naar de meest natuurlijke look & feel. Zo brengen je foto’s je in no time terug naar dat exacte moment.

Bijsnijden verandert alles

Door je foto bij te snijden schep je onmiddellijk focus: het legt niet alleen de nadruk op de details van je foto, maar neemt ook alle afleiding weg. Wil je een foto minder druk maken? Of een deel in het licht zetten? Bijsnijden is de boodschap!
Meer dan alleen bewerken

Dankzij zijn groot kijkoppervlak en handige S PEN kan je gemakkelijk je vakantiefoto’s bewerken op je Galaxy Tab S4. Maar je kunt er ook tot 16 uur lang video’s mee afspelen, Fortnite op spelen of je favoriete playslists door zijn AKG speakers blasten… Let us entertain you!

Ga naar www.metrophotochallenge.com