Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Foto Pexels

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Chareltje (refnr 14222)

Hoi, ik ben Chareltje. Ik ben een heel enthousiast kereltje en fijn gezelschap, een echte Jack Russell, die erg aan zijn baasje is gehecht. Ik loop heel netjes aan de lijn, en na mijn wandeling doe ik niets liever dan op een terrasje rustig rondkijken, het liefst op de schoot van mijn baasje. Met de wagen meerijden vind ik superleuk. Ik kan heel goed overweg met andere honden en met kindjes. Ik ben echt een tophondje, dat heel veel liefde te geven heeft, en dat een fijne thuis verdient.

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 1,5 jaar
Ras: kruising Jack Russell
Grootte: 38 cm
Vacht: kort
Gewicht: 8 kilo

Rodriguez (refnr 14959)

Ik ben Rodriguez. Voordat ik in een Spaans dodingsstation terechtkwam, was ik een familiehond. In de auto kijk ik rustig rond en wandel ik netjes mee aan de leiband, zonder angstig te zijn of me op te winden. Ik wacht ook rustig bij mijn baasje in de winkel of op een terras, en ik ben heel sociaal met andere honden. Kortom, ik ben een mooie, superleuke hond, die je overal met veel plezier zal vergezellen!

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 2 jaar
Ras: kruising
Grootte: 50 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 15 kilo

Furia (refnr 13003)

Mijn naam is Furia. Ik werd in Spanje op straat gevonden in een zeer ruige buurt. Ik heb een hard leven gehad, zonder enige liefde. Daardoor ben ik wat terughoudend, maar omdat ik nog jong ben, kan aan mijn angst nog gewerkt worden. Ik ben nog wat onwennig bij het knuffelen, maar ontdooi snel. Met een beetje tijd en veel liefde komt dit zeker goed. Wie schenkt mij een leven waarbij ik wel gewaardeerd word en zalig mag genieten?

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 2,5 jaar
Ras: Galgo
Grootte: 66 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 26 kilo

Praktisch

Interesse in Mitch, Lunaa, Yayo of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Stuur vervolgens een mail naar [email protected], of bel naar 0474 19 10 75.

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zijn de volgende zaken inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) op shin.be.