Zorg deze winter zen en gezellig voor jezelf

Metro & Farmaline

De dagen korten zienderogen en ook al laat de echte kou nog wat op zich wachten, de verleiding is groot om onder een donsdeken te kruipen en aan je winterslaap te beginnen.

Dikke truien, geitenwollen sokken… in de winter lijkt het wel alsof ook onze beauty standards op een laag pitje staan. Maar dat is onterecht! Want dit is het ideale seizoen om een relaxtere, knussere manier van schoonheidsverzorging te ontdekken.

Met enkele eenvoudige tips herbron je jezelf, om in topvorm aan de lente te beginnen:

  • Gebruik kwaliteitsproducten
  • Schakel een versnelling lager en neem de tijd om te leven
  • Luister naar je lichaam en leg jezelf in de watten

Tijd voor jezelf nemen, is puur genieten. Het brengt je lichaam en geest in balans. Vooral als je die nieuwe levensstijl aanvult met een limited edition klassieker: de handcrème van Neutrogena®!

Neutrogena

De geconcentreerde handcrème van Neutrogena® verzacht uitgedroogde en beschadigde handen. De geconcentreerde formule, verrijkt met glycerine, verzacht de meest uitgedroogde handen en beschermt ze langdurig. Zelfs in extreme omstandigheden zijn de handen duidelijk zachter en gladder.

Deze limited edition handcrème heeft een inspirerend en vernieuwd design en is bovendien, anders dan de klassieke versie, geparfumeerd. Kwestie van esthetisch genoegen te combineren met de zenattitude van een parfum dat in alle eenvoud verhalen vol winterpret vertelt.