Chocoliefhebbers opgelet: er komen Nutella M&M’s!

Chocoliefhebbers opgelet: er komen Nutella M&M's!
Foto Pexels

M&M’s brengt binnenkort een nieuwe versie met hazelnootvulling op de markt. Vanaf april volgend jaar zouden ze in de winkel liggen. Het snoepmerk kondigde ook aan dat er echte M&M’s-chocoladerepen op komst zijn.

We weten dat er heel wat mensen fan zijn van Nutella en dat geldt trouwens ook voor M&M’s. Voor de mensen die beide niet kunnen weerstaan is er heel goed nieuws: de twee chocotoppers slaan een soort van de handen ineen. Er komen ‘Nutella M&M’s!’

Ok ja, M&M’s brengt binnenkort een editie uit in de Verenigde Staten met hazelnootvulling, waardoor we dus eigenlijk wel kunnen zeggen dat je daar kunt genieten van Nutella M&M’s. De M&M’s hebben hun gebruikelijke harde chocoladebuitenkant en een softe vulling van hazelnotenpasta.

Chocoladerepen

Dat is trouwens niet de enige bekendmaking die M&M’s gedaan heeft: het chocolademerk meldt op hun Instagram ook dat er nu ook echte chocoladerepen komen van het merk. De repen worden uitgebracht in vijf smaken; melkchocolade, pinda, crispy, crispy mint en amandel.

Twee ‘slechte’ nieuwtjes: de M&M’s met hazelnootpasa zullen na verluidt pas in april 2019 in de winkel liggen en daar komt bij dat we vermoeden dat zowel de hazelnoot M&M’s als de chocoladerepen (voorlopig) nog niet in België verkrijgbaar zullen zijn. Maar, wie een bezoekje brengt aan Amerika volgend jaar kan wel alvast ruimte in de koffer reserveren voor deze lekkernijen.