Krijg meer energie om de herfst door te komen

vermoeidheid
Metro & Farmaline

Denk je wel vaker “Ik voel me leeg”? Onze moderne levensstijl gaat soms gepaard met situaties waarbij aanhoudende stressoren op het werk of privé mentale, emotionele en fysieke vermoeidheid veroorzaken.

Het werk bijvoorbeeld wordt vaak beschouwd als één van de belangrijkste oorzaken van zowel mentale als fysieke vermoeidheid. Wanneer je geen energie meer bezit, is het niet altijd evident of mogelijk om deze zogenaamde lichamelijke vermoeidheid of professionele vermoeidheid tegen te gaan.

Het probleem manifesteert zich al overdag, je voelt je extreem moe. Dit gebrek aan fysieke en mentale energie blijft de hele dag aanhouden en is het voornaamste teken van vermoeidheid.

Grintax® is een doordachte, unieke formule op basis van vier natuurlijke bestanddelen.

1) Siberische ginseng werkt ondersteunend bij een gebrek aan fysieke en mentale energie. Deze plant heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en helpt om lichamelijke vermoeidheid tegen te gaan.

De actieve bestanddelen, de eleutherosiden, bezitten adaptogene eigenschappen die het aanpassingsvermogen van het lichaam ondersteunen. 

  • Eleutherococcus senticosus helpt zowel de mentale als de fysieke gezondheid. Het draagt bij tot meer mentale, emotionele en fysieke energie;
  • Is een tonicum en geeft een versterkend gevoel;
  • Is rustgevend, een van de sleutels tot welzijn;
  • Ondersteunt het immuunsysteem en helpt de natuurlijke weerstand versterken.

2) Meloenextract, dat bijzonder rijk is aan superoxide dismutase of SOD.

3) Taurine, een aminozuurachtige stof die vaak gebruikt wordt door sporters.

4) Caseïne hydrolysaat, eén van de belangrijkste melkeiwitten. Het is makkelijk afbreekbaar in essentiële aminozuren, nodig voor de synthese van andere eiwitten.

Neem dagelijks twee tabletten Grintax bij je ontbijt om je minder moe en energieker te voelen. Je zal ook merken dat je je beter kan concentreren.

Lees je graag nog meer tips over hoe je je minder moe en energieker kan voelen? Surf naar Farmaline of neem een kijkje op onze Facebookpagina!

*Eleutherococcus draagt bij tot betere mentale en fysieke energie. Grintax is een voedingssupplement en vervangt geen evenwichtige en gevarieerde voeding, noch een gezonde levensstijl.