Vrouw valt 60 kg af door urine te drinken

Leah Sampson (46) is erin geslaagd om maar liefst 60 kg af te vallen. Hoe ze dat deed? Volgens de Canadese vrouw heeft haar eigen urine wonderen verricht. Ze drinkt het goedje niet alleen, maar poetst er ook haar tanden mee, gebruikt het als shampoo, en maakt haar ogen ermee schoon.

“Toen ik 40 werd, waren mijn armen zo dik dat ik niet eens mijn haar kon wassen. Ik heb toen gebeden tot God om me een teken te geven”, vertelt Leah. Niet veel later stuurde een vriend haar een video over de fysieke, emotionele en spirituele voordelen van urine, en Leah besloot het een kans te geven.

“Ik besloot mij eigen urine te drinken, net zoals ik deed toen ik een foetus was. Ik plaste in mijn handen en dronk de urine op. Ik proefde meteen dat ik te veel zout at, dus schrapte ik dat uit mijn dieet.”

Door de urine en een aangepast dieet kon Leah op korte tijd 60 kg kwijtspelen. “Om drie uur ’s nachts vang ik mijn urine op, drink er de helft van en bewaar de rest voor de dag erna, om van te drinken, maar ook om mijn tanden te poetsen. Ook overdag verzamel ik mijn urine in glazen potten. Die gebruik ik dan om mee te douchen”, vertelt Leah.

Hoe effectief Leahs urinedieet ook mag zijn, wij zweren toch liever bij het soepdieet.