Ariana Grande last even een pauze in

Ariana Grande last even een pauze in
AFP / T. Wargo

Ariana Grande en haar verloofde Pete Davidson waren gisteren de grote afwezigen tijdens de Emmy Awards. De zangeres zou volgens People Magazine even een mediabreak houden na de dood van haar ex Mac Miller. 

De uitreiking van de Emmy’s, waarbij de belangrijkste televisieseries worden geëerd, is het evenement van het jaar voor iedereen die in de media werkt. Maar zangeres Ariana Grande en haar verloofde lieten het spektakel aan hun neus voorbijgaan. Zo zou ze meer tijd willen doorbrengen met haar familie en geliefden.

PTSS 

Grande heeft er al een zwaar jaar opzitten. Zo kampt ze nog steeds met een posttraumatische-stressstoornis na de aanslagen in Manchester en moest ze recent afscheid nemen van haar ex Mac Miller. De rapper overleed aan een vermoedelijke overdosis in zijn woning.

Time-out

Haar management heeft ondertussen een verklaring uitgestuurd. “Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen tijd, zal Ariana minder reizen en meer tijd doorbrengen met haar familie. Ze zal blijven muziek maken, maar zonder de druk van een deadline. Ze bedankt haar fans voor het begrip.”