Messy bun & man bun: steek je haar op in stijl!

Pilos
Farmaline & Metro

Je kent ongetwijfeld de #messybun wel, hét kapsel bij uitstek voor een gehaaste ochtend. De reddende engel wanneer je nog vijf minuutjes wil snoozen maar een half uur later uit bed rolt.

 

De #manbun is intussen ook een trend die niet meer weg te slaan is uit ons dagelijkse leven. Hij werd populair dankzij Netflix, is geliefd bij meisjes omwille van zijn bad boy look en bij jongens door zijn praktische kant.

 

 

De vijanden van een mooi knotje: droge puntjes, mat en broos haar…

Zin om een van beide te proberen bij jezelf of je vriend? Dan is stap één ervoor te zorgen dat je haarwortels sterk genoeg zijn.

Lange haren, daar mag je best een beetje trots op zijn (en net als lange haren sinds mensenheugenis een teken van vrouwelijkheid zijn, schreeuwt een stevige haarbos sinds de dagen van Samson viriliteit uit). Het is dus belangrijk ze geregeld te verzorgen en preventief te handelen, voordat de schade onherstelbaar wordt. Als haar stukgaat, heeft het beschadigde deel de neiging om geleidelijk naar de wortel op te schuiven.

Wees dus alert voor de eerste symptomen van gespleten punten:

  • Je puntjes worden droger
  • Je puntjes lijken lichter te worden
  • Je haar geraakt veel sneller in de knoop

Het kwaad met wortel en tak uitroeien!

De beste manier om gespleten punten te bestrijden… is ze te voorkomen. Probeer eens een zelfgemaakt masker:

Maar omdat je daar waarschijnlijk niet altijd de tijd voor hebt, raden we je een praktischere oplossing aan die de groei van je haar op een systematische manier versterkt en stimuleert: Pilos.

Pilos is een voedingssupplement dat een complete voedende formule bevat om haarverlies en broze nagels te voorkomen.

Of je je haar nu los draagt, in een relaxte #messybun of een #manbun, pak het probleem bij de wortel aan en geniet van de complete formule van Pilos voor gezonde haren en nagels!