UEFA Nations League - Spanje wint bij debuut Luis Enrique van Engeland

Spanje heeft zaterdag Engeland met 1-2 verslagen op Wembley op de eerste speeldag in groep 4 (divisie A) van de UEFA Nations League. Luis Enrique mocht dus vieren bij zijn debuutmatch als Spaans bondscoach. Na elf minuten konden de Engelse fans juichen. Luke Shaw schoof het leer met veel precisie tot bij Marcus Rashford, die beheerst binnen trapte. Twee minuten later hing Saúl Niguez met een schot in de rechterbenedenhoek de bordjes al in evenwicht. Iets voorbij het halfuur waren de Engelsen niet goed wakker bij een vrije trap. De inlopende Rodrigo gaf doelman Pickford geen schijn van kans. Diep in de blessuretijd leek Danny Welbeck nog voor de gelijkmaker te zorgen, maar de Nederlandse ref Danny Makkelie zag een overtreding van de spits op doelman De Gea.