VIDEO. Makers van The Simpsons merken grote blunder pas op na 23 jaar

De legendarische Amerikaanse animatieserie 'The Simpsons', bedacht door Matt Groening, bestaat al sinds 1989. Sindsdien is de serie altijd populair geweest.
door
Janne
Leestijd 1 min.

Met 28 seizoenen en meer dan 600 afleveringen is het één van de langstlopende series ter wereld. En dan kan het weleens gebeuren dat er een foutje wordt gemaakt.

And Maggie makes three

Op het eerste gezicht lijkt er niets mis te zijn in de scène ‘And Maggie Makes Three'. In de aflevering uit 1995 vertelt Marge aan Homer dat ze in verwachting is van hun derde kind, Maggie. Alleen zagen de schrijvers iets over het hoofd.

In de woonkamer, achter Marge, hangt een foto van, jawel: Maggie! Oeps. Dat klopt natuurlijk niet met de tijdlijn, maar de tekenaars waren de standaardachtergrond vergeten aan te passen.

Droge tweet

Executive producer Mark Selling merkte deze week na 23 jaar de fout op, en stuurde er een droge tweet over. "Er hangt een foto van Maggie achter Marge, die Homer vertelt dat ze zwanger is van haar.”

Maggie is in photo on wall behind Marge telling Homer she's pregnant with Maggie pic.twitter.com/uckWDl8qWp

— Matt Selman (@mattselman) September 5, 2018

Fans twitterden er vurig op los en suggereerden nog dat het om een foto van Lisa had kunnen gaan - en dat Maggie haar oude kleren kreeg. Maar de makers bekennen dat het gewoon een stomme fout is.

Bron: Metro Nederland