Op vakantie? Deze originele foto’s mogen niet ontbreken

vakantie
Smartphoto & Metro

Je vakantiefoto’s gebruik je voornamelijk om je reisverhaal te vertellen aan familie en vrienden of om alles in een oogwenk opnieuw te beleven. Hier enkele foto’s die je zeker moet nemen om niets te vergeten van jouw droomvakantie.

Uiteraard neem je in de eerste plaats foto’s van de landschappen, je reisgezelschap en de activiteiten die je gedaan hebt. Maar vergeet ook zeker niet een foto te nemen van…

1. De naambordjes

Als je op rondreis bent, kan dit zeker van pas komen wanneer je later je fotoboek maakt. Zo hoef je helemaal geen tekst te gebruiken. Telkens wanneer je in een nieuwe stad, park, land of museum komt kan je het stadsnaambord fotograferen, of de locatie op de kaart.

2. De dode momenten

Aan het wachten op het vliegtuig? Een dutje in de auto? Deze kleine momentjes maken ook deel uit van je reis! Tijdens deze momenten kan je de tijd nemen om alle mogelijkheden van je fotoapparaat te ontdekken en je creativiteit naar boven te laten komen.

3. De minder leuke momenten

Smartphoto

Ben je verloren gelopen? Heb je autopech? Geef toe: deze momenten van paniek zorgen vaak voor de beste vakantieherinneringen. Het zijn dingen waar je achteraf best om kan lachen. En wanneer je een foto neemt, kan je de situatie sneller relativeren.

4. De hemel en aarde

vakantie

Neem een leuke foto van de grond onder je voeten of de hemel boven je hoofd. Dit soort artistieke foto’s zijn ideaal als achtergronden in je fotoboek of als decoratie-elementen in je interieur, die je op smartphoto.be kan bestellen. Je krijgt meteen weer dat relaxte gevoel van op vakantie!

De leukste ideeën voor je vakantiekiekjes vind je op www.smartphoto.be