Werken voor het goede doel: Evi Vanheel van ODOS vzw

Waar staat ODOS voor?

“Odos vzw staat voor Ouders Die Opnieuw Starten. We behandelen de problematiek van niet-conventionele gezinnen. Ouders die er na een scheiding of overlijden alleen voorstaan en ouders in een nieuwe relatie of nieuw samengesteld gezin.”

“We bieden familiale bemiddeling aan, coaching, advies, hulp bij administratie, uitstappen, workshops, activiteiten met of zonder kindere…”

“In onze actieve facebookgroep kan iedereen terecht met alle mogelijke verhalen en vragen: www.facebook.com/groups/odosvzw

Wat motiveert jou?

“Ik werd op mijn 28ste onverwacht weduwe. Ik wilde graag iets doen voor anderen die hetzelfde meemaken en met mijn ervaringen binnen mijn eigen nieuwe gezin. Ik wil graag mensen helpen om op een positieve manier met hun nieuwe situatie om te gaan. En ik wil graag de maatschappij sensibiliseren en bewust maken van de problemen en uitdagingen van de nieuwe gezinsvormen.”

Heeft ODOS vrijwilligers nodig?

“Ja, voor het bemannen van standjes, zorgen voor sponsoring…”
Meer info: wwww.odos.bewww.facebook.com/odos.be

 

Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.