Bizar. Halfnaakte man geboeid achtergelaten na seksdate

Agenten uit het Nederlandse Vuren zijn afgelopen weekend moeten uitrukken voor een wel heel bijzondere noodoproep. Een man was halfnaakt en geboeid  achtergelaten na een seksdate. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

"Soms krijgen we wel heel vreemde oproepen", aldus agent Bert Stronks die het verhaal op Twitter uit de doeken deed. Een voorbijganger had naast een beek in Vuren een halfnaakte man zien liggen, die dan ook nog eens geboeid bleek. Toen de politie erbij werd gehaald bleek het slachtoffer ook nog drugs op zak te hebben. Vervolgens werd hij gearresteerd en afgevoerd naar het politiebureau.

Kinky date

Uiteindelijk bleek de man het slachtoffer te zijn geweest van een uit de hand gelopen seksdate. "Hij vond het niet zo erg om met zo weinig kleren aangetroffen te worden. het maakte blijkbaar deel uit van een kinky homodate. We krijgen er wel vaker meldingen over, maar dit hebben we nog nooit gezien", aldus Stronks.

Soms krijgen we wel heel bijzondere meldingen... in #Vuren zou een man vastgebonden in de uiterwaarden liggen..... bleek dat de man na een sexdate geboeid was achtergelaten. I.v.m. onder meer drugsbezit werd hij aangehouden en ingesloten. pic.twitter.com/HjHu0F1qQb

— Bert Stronks - RCCB (@Bert_Stronks) August 31, 2018