In 1-2-3 naar een prachtig fotoboek!

fotoboek
Metro & Smartphoto

Je kent het wel: je komt terug thuis van een heerlijke vakantie en hebt honderden foto’s genomen. Die wil je graag in een mooi fotoboek verzamelen. Met dit driestappenplan gaat dit snel en eenvoudig!

Stap 1: Organiseer je foto’s

Verzamel al je foto’s op één toestel en orden ze in een map met de naam van de bestemming en het jaartal. Eventueel kan je hierin nog onderverdelingen maken, bijvoorbeeld dag per dag.

Neem je het toestel waarop je de foto’s wil bewaren mee op reis? Dan kan je dagelijks je foto’s overzetten. Dat is alweer wat werk bespaard voor thuis!

Maak zeker een kopie van al je foto’s op een externe harde schijf of in de Cloud zodat je ze niet verliest wanneer je computer crasht.

Stap 2: Kies een leuk design

fotoboek

Hoe leuk je vakantiefoto’s ook zijn, ze komen pas echt tot hun recht in een mooi fotoboek. Je kan vertrekken vanuit een bestaand design, zodat je niet helemaal van nul hoeft te beginnen. Smartphoto beschikt over verschillende hippe designs, die de sfeer van jouw vakantie perfect weergeven. Daarin voeg je gewoon je eigen foto’s toe.

Stap 3: Voeg je foto’s (automatisch) toe

Wil je het nog sneller? Kies dan voor de auto-fill optie van Smartphoto. Die vult al je geselecteerde foto’s automatisch in in het fotoboek van jouw keuze. Wanneer je niet tevreden bent, kan je achteraf aanpassen.

Ziezo, dat ging snel!

De leukste ideeën voor je vakantiekiekjes vind je op www.smartphoto.be

Smartphoto