Antwerp haalt Omar Govea opnieuw naar België

door
Belga
Leestijd 1 min.

Antwerp heeft de komst van Omar Govea aangekondigd. De Mexicaanse middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van FC Porto, dat hem vorige jaargang aan Excel Moeskroen uitleende. De Great Old bedong ook een aankoopoptie. De 22-jarige Govea was vorig seizoen de smaakmaker bij Les Hurlus met vier goals en zes assists in 33 officiële duels. Deze zomer keerde hij terug naar zijn moederclub FC Porto, waar hij evenwel opnieuw mocht vertrekken.

De drievoudig Mexicaans international is voor Antwerp de vijfde inkomende transfer. Eerder kwamen ook Didier Lamkel Zé (Niort), Simen Jukleröd (Valerengen), Daniel Opare (Augsburg), Jonathan Bolingi (Standard) en Antoine Bernier (Anderlecht) de club versterken. Verder werden de huurovereenkomsten van Aurélio Buta (Benfica), Ivo Rodrigues (Porto), Jens Teunckens (Club Brugge) en Matheus Borges (Londrina) omgezet in een definitieve transfer.

Antwerp, dat vorig seizoen als achtste op een haar na Play-Off I miste, begon het seizoen uitstekend met 7/9. Komende zondag (om 14u30) ontvangen de Antwerpenaars Club Brugge.

bron: Belga