Expeditie Robinson is terug: win een reis naar de Filipijnen als Metro-kandidaat

Expeditie Robinson is dit najaar terug van weggeweest. Weldra houdt de ‘survival of the fittest' weer heel wat televisiekijkers aan hun scherm gekluisterd. Als voorsmaakje nodigt VIER tien stoere mannen of vrouwen in Vlaanderen uit voor ‘Expeditie Robinson: De Ultieme Countdown'. De inzet? Een duoreis naar de Filipijnen, het strijdtoneel van deze editie.
door
Janne
Leestijd 1 min.

En er is nog meer goed nieuws, want Metro mag één kandidaat voor ‘Expeditie Robinson: De Ultieme Countdown' afvaardigen. De loodzware proef zal ergens in Vlaanderen plaatsvinden aan de vooravond van het nieuwe seizoen van het tv-programma. Samen met negen andere deelnemers moet je zo lang mogelijk op een stelling blijven rechtstaan. En dat wordt allesbehalve gemakkelijk, als je weet dat je onderworpen wordt aan de genadeloze elementen van de natuur: vuur, water, zand en hevige wind. Veel hangt af van de kijkers, die alles kunnen volgen via de livestream op vier.be en stemmen over jouw lot.

Volgens Ellen Benoot van SBS wordt dit een ongeziene stunt in België: "Het is de eerste keer dat een proef als deze plaatsvindt in ons land. We zijn op zoek naar kandidaten van alle beroepen en leeftijden die tegen een stootje kunnen. De ultieme survivors zullen meer dan 24 uur moeten rechtstaan." Wij wensen iedereen veel succes!

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Schrijf je dan hier in als Metrostrijder!

Twijfel je nog aan je kwaliteiten? Test dan hieronder of jij Robinsonbloed hebt.