Metro’s leesclub – Augustus

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro’s Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een nieuw boek. Deze maand is het de beurt aan ‘Tot de zon aan de horizon vriest’ van Kathelijn Vervarcke. Hieronder kan je alvast een voorsmaakje krijgen:

Lander en Chinouk hebben allebei een moeder met een psychotische kwetsbaarheid. Al snel ontstaat er een grote vertrouwelijkheid tussen hen. Om de gapende krater in hun hart te vullen, klampen de tieners zich stevig aan elkaar vast.

Beide gezinnen gaan echter anders om met de ziekte van hun moeder en dat stelt de relatie van Lander en Chinouk zwaar op de proef. Zal hun liefde sterk genoeg zijn om samen een nieuw evenwicht te vinden?

Zin om met ons mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 29 augustus dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. MNM-presentator Tom De Cock is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Hij leest samen met jullie  ‘Tot de zon aan de horizon vriest’ van Kathelijn Vervarcke.

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Een boek gevonden op de trein?

We verstoppen iedere keer ook 10 extra exemplaren van het boek van de maand op verschillende treinen. Ben jij bij de gelukkigen die er eentje weet te bemachtigen? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven hieronder zodat jij ook jouw mening met ons kan delen.
Veel leesplezier!

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub

De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van het boek.

Fill out my online form.