VIDEO. Gezellig boottochtje verandert in een thriller en de schuldige is een ratelslang

Jaws heeft er een mini-variant bij. De familie van Wayne Robbins was een gezellige boottocht aan het maken ze toen geconfronteerd werden met een ratelslang. Zijn kinderen werden doodsbang en dat beterde er niet op toen het dier besloot om aan boord te kruipen. 

Het gezin van Robbins was op vakantie bij Adventure Amputee Camp, een zomerkamp voor kinderen met een fysieke beperking. Het laatste waar ze toen rekening mee hadden gehouden was de komst van een opdringerige ratelslang. Toen hij het reptiel opgemerkte, waren zijn kinderen al bang, maar nog meer toen hij doorhad dat het richting de boot zwom. Robbins moest alles uit de kast halen om de ratelslang te verjagen.

Giftig

“Ik stond op punt om de ongewenste bezoeker te slagen, maar gelukkig droop hij het weer af”. Ratelslangen zijn vrij voorkomend in Amerika en kunnen tot een meter groot worden. Ondanks de paniek van het gezin, vonden anderen op sociale media dat de man overdreef. “Hoe schattig” en “Hij wilde enkel hallo zeggen”, waren maar enkele van de reacties online.